Παπαδημητρίου - Γεροντιδάκης: Τους «παντρεύει» ο Φρέντυ Γερμανός
Οι δύο ηθοποιοί θα διαβάσουν αποσπάσματα από δύο έργα του δημοσιογράφου - συγγραφέα στο πλαίσιο του Sappho Lesvos Festival 2025.

Με ένα λευκό φανελάκι και ένα τζιν παντελόνι έκανε την εμφάνισή του στο «Καλοκαίρι παρέα» ο Γιώργος Γεροντιδάκης live από τη Μυτιλήνη. Ο ηθοποιός βρίσκεται στο νησί της Λέσβου στο πλαίσιο του διεθνούς Sappho Lesvos Festival 2025.
«Ένα μέρος της καταγωγής μου είναι από δω, από τη Λέσβο και συγκεκριμένα από την Άντισσα. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος με ήλιο, θάλασσα και πολύ ούζο! Είναι ένα τριήμερο πολιτισμού που θα μας κάνει να περάσουμε όμορφα», ανέφερε ο Γεροντιδάκης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.
Σήμερα 11/7 υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Φρέντυ Γερμανό που καταγόταν από το νησί και ο ηθοποιός θα διαβάσει αποσπάσματα από δύο έργα του, το ιστορικό μυθιστόρημα «Τερέζα» και από τη βιογραφία της Έλλης Λαμπέτη. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την οποία θα... παντρέψουν τις φωνές τους και θα κάνουν την ανάγνωση των αποσπασμάτων. Τη διοργάνωση συντονίζει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το πρωινό του ΑΝΤ1 η Κατερίνα Καραβάτου είπε τι καλά που θα ήταν αν βρισκόταν και η Ντορέττα εκεί στο πλάνο, αλλά όσο και αν το πήγαινε από δω και το έφερνε από κει, δεν κατάφερε να πάρει άλλη κουβέντα από τον Γεροντιδάκη. Στο τέλος πάντως η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει όλα τα έργα του Φρέντυ Γερμανού υπογεγραμμένα από τον ίδιο γιατί ήταν πολύ μεγάλη θαυμάστριά του και συνεχίζει να είναι.