Σωτήρης Τσιόδρας λαμπάδα: Ο δημοφιλέστερος Έλληνας των τελευταίων ημερών, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας χαίρει άκρας εκτίμησης από όλους σχεδόν τους Έλληνες. Ο τρόπος που μεταφέρει τις νεότερες εξελίξεις για τον κορονοϊό αλλά και το ήθος του έχουν σχολιαστεί με τον πλέον θετικό τρόπο.

Τώρα ένας βιοτέχνης από το Κερατσίνι αποφάσισε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στον λοιμωξιολόγο, φτιάχνοντας μια λαμπάδα Τσιόδρα! Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η λαμπάδα δεν διατίθεται προς πώληση και σημείωσε πως δημιουργήθηκε για να τιμήσει τον λοιμωξιολόγο. Ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που βρήκαν τη λαμπάδα διασκεδαστική, καθώς ο κ. Τσιόδρας είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπίτια εν μέσω καραντίνας…

Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» έκανε αφιέρωμα στον εκπρόσωπο του υπουργείου: «Σήμερα, οι Έλληνες γνωρίζουν ότι χάρη σε αυτόν τον καθηγητή, έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο. Η επιστημονική κοινότητα καθώς και η κοινή γνώμη επιβεβαιώνουν ότι θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της χώρας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις