Ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Λουκάς Μινγκ Φλάναγκαν αποκάλυψε πολλά περισσότερα από όσα έπρεπε, κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης με συναδέλφους του. Στην επίσημη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία ο Φλάναγκαν συμμετείχε μέσω βιντεοκλήσης, εμφανίστηκε ντυμένος με το πουκάμισό του αλλά φαινόταν να φορούσε μόνο κάτι σαν εσώρουχο από κάτω και πάντως σίγουρα χωρίς το παντελόνι του. Μάλιστα, ήταν καθισμένος σε ένα κρεβάτι εμφανώς ακατάστατο.

Μάλιστα, ο Ευρωβουλευτής έτριβε τους γυμνούς μηρούς του καθώς μιλούσε σε μια Επιτροπή Γεωργίας για δύο λεπτά.Ο Φλάναγκαν, που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά – Βόρεια Πράσινη Αριστερά, έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό: «Μόλις είχα επιστρέψει από τρέξιμο, έτσι ήμουν με το σορτς μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να φαίνεται κάπως αξιοσέβαστο! Αυτό δεν πήγε πολύ καλά» είπε στο Reuters.

Μετά την χαλαρή απάντησή του, δέχθηκε αρκετά σχόλια συμπάθειας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρχισαν να αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις δικές τους άβολες στιγμές στη διάρκεια βιντεοκλήσεων, ένα μέσο που έχει καταστεί αναγκαίο τους τελευταίους μήνες λόγω κορονοϊού.

Ο Λούκ Μινγκ Φλάναγκαν γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1972 και από το 2014 είναι ευρωβουλευτής. Έχει γίνει πολύ γνωστός γιατί είναι υπέρμαχος της αποποινικοποίησης της κάνναβης ενώ στη χώρα του έχει συμμετάσχει και σε εκστρατείες που αφορούν καταγγελίες περί διαφθοράς αστυνομικών.


Γκάφα σε συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αμερικής

Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ ήρθε αντιμέτωπο με ένα πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουν, τη δουλειά από το σπίτι λόγω της εξάπλωσης του Covid-19. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις 18 Μαΐου, ακούγεται ήχος από καζανάκι κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του δικαστηρίου. Το λάθος που έγινε είναι αρκετά συχνό, καθώς ο καθένας μπορεί απλά να ξεχάσει να πατήσει το κουμπί της σίγασης σε κάποια τηλεδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το bbc.com , το χρονικό του περιστατικού έχει ως εξής:

Ο δικηγόρος Roman Martinez απευθυνόταν στο δικαστήριο, σε μια υπόθεση που αφορούσε τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών μέσω τηλεφώνου, όταν ακούστηκε ο ήχος. Δεν ήταν ξεκάθαρο από ποιον προήλθε, αλλά ήρθε και στάθηκε στη μέση της πρότασης του Roman Martinez ο οποίος έλεγε: «Και αυτό που είπε η FCC είναι ότι όταν (ήχος από καζανάκι) το αντικείμενο της κλήσης κυμαίνεται σε τέτοια θέματα, τότε η κλήση μεταμορφώνεται». Ο ίδιος δεν φάνηκε να κατάλαβε τι συνέβη και δεν σχολιάστηκε κάτι γι’ αυτό το συμβάν στην κλήση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις