Παρουσιάστρια δόντι: Η Μαρίτσκα Παντάλκο παρουσιάζει την εκπομπή «1+1» στην ουκρανική τηλεόραση και αυτό που της συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Τουλάχιστον στην Ουκρανία γιατί σε άλλες χώρες έχει ξανασυμβεί! Τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα και μιλούσε, η παρουσιάστρια έχασε το μπροστινό της δόντι, όμως αντέδρασε εντελώς ψύχραιμα και επαγγελματικά σε σχέση με την αναπάντεχη εξέλιξη.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Только что , в прямом эфире выпал передний зуб у Ведущей🦷😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳Но, молодец, что не растерялась 🙌🏻 Я б разревелась🙈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓔𝓴𝓾𝓵𝔂𝓪🐾 (@ekulka) στις

Έχει ξαναγίνει στο Πόρτο Ρίκο και την Sonya Cortes

Παρεμφερές περιστατικό έγινε στην πορτορικανική τηλεόραση και στην 56χρονη παρουσιάστρια Sonya Cortes το 2017. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Lo Se Todo, η Cortes τη μια στιγμή κοιτά την κάμερα με το μεγάλο της χαμόγελο και την άλλη νιώθει το δόντι της να πέφτει στον αέρα.

Η ίδια υποστήριξε ότι αυτό που έπεσε από το στόμα της ήταν… τσίχλα. Ωστόσο, κανένας δεν την πίστεψε, αφού, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εμφανίζεται ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα δόντια. Πραγματικά δυσάρεστο.

Και η Sharon Osbourne έχασε δόντι στον αέρα

Η  τηλεοπτική παρουσιάστρισα του σόου, «Τhe Talk», Sharon Osbourne, έχασε το δόντι της, στον αέρα της εκπομπής το 2014! Η 62χρονη κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης που είχε με τις συμπαρουσιάστριες της, είπε: «Ωχ όχι! Νομίζω ότι πέφτει το δόντι μου». Και πράγματι το δεξί μπροστινό δόντι της έπεσε. Στην συνέχεια- αφού είχε είχε χάσει το δόντι της- με χαρακτηριστική άνεση χαμογέλασε στον φακό, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είπε. Είναι ένα από αυτά τα εμφυτεύματα. Είναι ένα εμφύτευμα» είπε η Sharon που ούτε η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο της.

Ακόμα και όταν υποδέχτηκε την καλεσμένη της, Lisa Kudrow, την ηθοποιό που συνέδεσε το όνομά της με την τηλεοπτική «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια», η Osbourne δεν έχασε το χαμόγελο της. Μόνο που κάθε φορά που χαμογελούσε φρόντιζε να βάζει το χέρι της μπροστά από το στόμα της αλλά και να σχολιάζει με χιούμορ την… απώλεια.