Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου δεν αντέχει άλλο να πληρώνει και να το επισκευάζει συνεχώς. Έχει ξοδέψει τόσα χρήματα που δεν έχει άλλα για να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία. Έχει εκνευριστεί τόσο πολύ που καταριέται την ώρα που το αγόρασε. Έτσι αποφάσισε να το πουλήσει.

Στην αγγελία δεν ωραιοποιεί την κατάσταση του αυτοκινήτου και αποφεύγει το κλισέ «είναι σαν καινούργιο», γιατί ρεαλιστικά ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να είναι όπως πρωτοαγοράστηκε.

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα περιγράφει με ξεκάθαρο τρόπο κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά ελπίζει πως θα καταφέρει να το πουλήσει για να το «ξεφορτωθεί». Το αυτοκίνητο πουλιέται στην Ιταλία, είναι μοντέλο του 2012με 265.000 χλμ. Η τιμή του είναι 4.500 ευρώ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει αγοραστή. Σίγουρο ωστόσο είναι ότι η αγγελία του θα διαβαστεί από πολλούς καθώς δεν μπορεί παρά η ειλικρίνεια του να γίνει viral…

«Είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης, έχει τα σωστά χιλιόμετρα, εάν κάποιος ενοχλείται, μπορώ να τα διορθώσω σε μια ώρα. Πουλάω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και δεν μπορεί να μοιάζει καινούργιο μετά από 265.000 χιλιόμετρα, γιατί ξέρω πώς ήταν στον εκθεσιακό χώρο. Το πουλάω επειδή είμαι κουρασμένος, χαλάει τον τελευταίο καιρό και δεν έχω άλλα νεύρα για αυτό. Καλύτερα να το πουλήσω παρά να το κάψω. Με ενοχλεί να αναφέρω όλα όσα άλλαξα σε αυτό και πόσα χρήματα μου κόστισε. Σπάνια υπάρχουν ανταλλακτικά, και ακόμη και όταν τα βρίσκω, κοστίζουν όσο η οδήγηση αεροπλάνου και όχι αυτοκινήτου, καταναλώνει 8 λίτρα εκτός πόλης, καλύτερα να μη γνωρίζετε πόσο κοστίζει στην πόλη. Χρειάζομαι δεξαμενόπλοιο για να το μεταφέρω μαζί μου. Έχει ενσωματωμένο υγραέριο, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω με αέριο επειδή έχω ήδη δουλέψει την κυλινδροκεφαλή για 105.000 χλμ. Δεν μπορώ να το κάνω κάτι πια, δεν έχω άλλα χρήματα ή νεύρα για αυτό, υποθέτω ότι δεν είμαι καταδικασμένος να παλέψω μαζί του στον τάφο. Κανείς δεν θα το κλέψει, ούτε οι κλέφτες. Δεν έχω το θάρρος να το βάψω πια, ούτε σκοπεύω να το πλύνω, είναι έτσι, είμαι κουρασμένος. Καταραμένη η μέρα που το πήρα από την έκθεση, ήταν στις 03.04.2012. Εάν ήταν καλό δεν θα βρισκόταν εδώ.»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις