Μετά τον χαμό στα κοινωνικά δίκτυα με τη φωτογραφία του Μπέρνι Σάντερς όντας καθιστός σταυροπόδι, φορώντας υπερμεγέθη γάντια από ανακυκλωμένα υλικά και μπουφάν κατά την ορκωμοσία Μπάιντεν, τώρα ο γερουσιαστής εμφανίστηκε σε συλλεκτική εκδοχή πλεκτού με βελονάκι.

Πιο συγκεκριμένα, το ομολογουμένως αξιολάτρευτο πλεκτό κουκλάκι είναι δημιούργημα του «Tobey Time Crochet» και πρόκειται για μια λεπτομερή δουλειά. Η κούκλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της viral φωτογραφίας του Σάντερς: τα αχτένιστα μαλλιά, τα γυαλιά του, τη μάσκα του και εννοείται… τα γάντια του.

«Είχα ένα λεπτομερές σχέδιο πλεξίματος με βελονάκι του Μπέρνι Σάντερς το οποίο είχα ετοιμάσει πριν από έναν χρόνο και τώρα το επεξεργάζομαι για να συμπεριλάβω το μπουφάν και τα γάντια» έγραψε σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook η Tobey King.

Το πλεκτό κουκλάκι είναι καθισμένο όπως ο γερουσιαστής κατά την ορκωμοσία του Μπάιντεν ενώ έχει ύψος περίπου 23 εκατοστά.

Έγινε μπλουζάκι και το πουλάει για καλό σκοπο

Ο Μπέρνι Σάντερς έκλεψε, άθελά του, τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία του Μπάιντεν, με την φωτογραφία του να γίνεται διάσημη σε όλον τον πλανήτη και να μετατρέπεται μέσα σε λίγη ώρα σε ένα από τα πιο δημοφιλή memes παγκοσμίως.

Αυτήν την ανέλπιστη δημοσιότητα, ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών, ηγετική μορφή της αριστερής πτέρυγας του κόμματος και εκ των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα στις τελευταίες εκλογές, Μπέρνι Σάντερς, την μετέτρεψε σε πηγή αλληλεγγύης.

Έτσι, το επιτελείο του τύπωσε τη φωτογραφία του σε μπλούζες, τις πούλησε έναντι 45 δολαρίων και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τα έδωσε στο πρόγραμμα Meals on Wheels. που προσφέρει τροφή στους άστεγους και τους εξαθλιωμένους του Βερμόντ, τον τόπο καταγωγής του Σάντερς.

Η μπλούζα φαίνεται να είναι τόσο δημοφιλής όσο το memes που ενέπνευσε η φωτογραφία και, σύμφωνα με τον ιστότοπο του επιτελείου του Σάντερς, ήδη εξαντλείται λόγω της «συντριπτικής ζήτησης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις