Απείρου κάλλους σκηνές εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια τηλεπαιχνιδιού στην Ισλανδία. Ένας διαγωνιζόμενος δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα απάντησε σωστά στην τελευταία και καθοριστική ερώτηση, με αποτέλεσμα να εκραγεί.

Ο μαθητής Jón Jörund Guðmundsson συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι Gettu Betur (Μάντεψε καλύτερα). Όταν οι αντίπαλοί του κέρδισαν, ο νεαρός έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Στην αρχή πέταξε το ποτήρι του στο πάτωμα, μετά το σταντ που βρισκόταν μπροστά του και στη συνέχεια έριξε νερό στους συμπαίκτες της ομάδας του.

Τελικά αποχώρησε από το πλατό, αλλά συνέχισε το ξέσπασμά του ακόμη και όταν δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν με το στόμα ανοιχτό.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την «κόκκινη ομάδα» από το σχολείο Tækniskólinn, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απάντηση στην τελευταία ερώτηση του παιχνιδιού. Η παρουσιάστρια Kristjana Arnarsdóttir κάνει μια παύση και επιβεβαιώνει τη σωστή απάντηση.

Ο νεαρός όμως, μέλος της «μπλε ομάδας» από το σχολείο Fjölbrautaskólinn við Ármúla, επίσης στο Ρέικιαβικ, δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την εξέλιξη. Και ακολουθούν όσα θα δείτε…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις