Χαμός έγινε στα στούντιο του Αnt1 TV της Ρουμανίας όταν, κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς εκπομπής «Access Direct», γυμνή γυναίκα εισέβαλε μαινόμενη και πέταξε πέτρα στην παρουσιάστρια, Μιρέλα Βάιντα!

Η Ρουμάνα τηλεοπτική σταρ προλόγιζε την εκπομπή της, όταν ξαφνικά διακρίνεται στα μάτια της ο τρόμος· είναι η στιγμή που μπαίνει στο στούντιο η γυμνή γυναίκα και κατευθύνεται προς την μεριά της και μάλιστα της πετά μια πέτρα! Η Μιρέλα Βάιντα εκπλήσσεται και φωνάζει βλέποντας τη γυμνή γυναίκα και προσπαθεί να προφυλαχτεί από την πέτρα.

Λίγες ημέρες πριν από την εισβολή η Ρουμάνα τηλεπαρουσιάστρια είχε καταγγείλει στα social media ότι δεχόταν απειλές από μια γυναίκα, την οποία και κατονόμασε. Η γυναίκα που κατήγγειλε η Βάιντα είχε σπρώξει στις γραμμές του τρένου το 2017 μια άλλη γυναίκα και την υπόθεση είχε καλύψει δημοσιογραφικά τότε η τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής «Access Direct».

Η παρουσιάστρια ανέφερε για το συμβάν ότι:

«Αυτή η γυναίκα με πλησίασε γρήγορα και προσπάθησε να με χτυπήσει με μια πέτρα. Σοκαρίστηκα γιατί δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω πιο γρήγορα. Ήμουν τυχερή που δεν με χτύπησε», ανέφερε.

Οι υπόνοιες για… κακό σενάριο

Άνθρωποι της γειτονικής χώρας υποστηρίζουν ότι η επίθεση θα μπορούσε να είναι και στημένη καθώς στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό έχει επιβληθεί στο παρελθόν πρόστιμο για χρήση αθέμιτων μεθόδων, προκειμένου να αυξήσει την τηλεθέασή του. Το ερώτημα «πώς η γυμνή γυναίκα κατάφερε να φτάσει μέχρι το τηλεοπτικό πλατό, καθώς το κτήριο φυλάσσεται αυστηρά», παραμένει αναπάντητο και ενισχύει τις εικασίες περί σκηνοθετημένου συμβάντος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις