Ένα από τα διασημότερα βίντεο που υπάρχουν στο YouTube είναι το «Charlie Bit My Finger».  Αφορά το βίντεο στο οποίο δύο αδέλφια κάθονται σε ένα καναπέ και ο μικρότερος εκ των δύο δαγκώνει επανειλημμένα το δάχτυλο του άλλου, ο οποίος κάποια στιγμή αρχίζει και διαμαρτύρεται ότι πονάει!

Θυμηθείτε το:

Αν δεν το έχετε δει, δείτε το εδώ γιατί δεν θα έχετε αυτή την δυνατότητα για πολύ ακόμα, καθώς μετά από 14 χρόνια που είναι «ανεβασμένο» στην δημοφιλή πλατφόρμα, την Κυριακή θα διαγραφεί.

Η οικογένεια Davis-Carr θα το βγάλει σε δημοπρασία και ο νικητής όχι απλά θα είναι ο ιδιοκτήτης του για να το κάνει ότι θέλει, αλλά θα μπορεί να γυρίσει και καινούργιο με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Η… δεκαετής επέτειος του βίντεο:

Zαλίζουν τα έσοδα από το βίντεο

Το συγκεκριμένο video λοιπόν, από τα 2007 που ανέβηκε στο YouTube μέχρι σήμερα, μετρά 881 εκατομμύρια προβολές. Κάτι ποu έχει αποφέρει αρκετά έσοδα στην οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα, το 2017 σε ένα θέμα που είχε κάνει η Mirror για αυτό, με τις προβολές να είναι στα 850 εκατομμύρια, ανέφερε ότι τα έσοδα είναι περίπου 1,06 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι πλέον θα έχουν φτάσει κάπου μεταξύ 1,1 και 1,3 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις