Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη Βραζιλία στο οποίο μια ομάδα γυναικών πέφτει σε μια καταβόθρα, η οποία ανοίγει την ώρα που χορεύουν.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, έχει γίνει viral επειδή δείχνει την ακριβή στιγμή που μερικές γυναίκες διασκεδάζουν στο ρυθμό ενός τραγουδιού.

Όλα έμοιαζαν να είναι σαν ένα κανονικό πάρτι, αλλά η κατάσταση άλλαξε ριζικά όταν το έδαφος άνοιξε κάτω από τις γυναίκες, αποκαλύπτοντας μια μεγάλη καταβόθρα στην οποία έπεσαν όλες μαζί, προκαλώντας ανησυχία και μερικά γέλια στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που σχετίζεται με το ατύχημα, μπορείτε να δείτε πώς οι άνθρωποι που βρίσκονταν στη σκηνή προσπαθούν να βοηθήσουν όσους έπεσαν και μάλιστα μία από τις γυναίκες βγαίνει με τα πόδια της, αλλά δεν είναι γνωστό αν οι υπόλοιποι κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια. Πάντως η μουσική συνεχίζεται κανονικά.

@raiodesollau Respondendo a @rlx_sara não consegui gravar tudo mas gravei isso aqui, e foi assim que todas saíram KKKKKKKKK #fy #fypシ #foryou #fyp #fyp ♬ som original – raiodesollau

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις