Σε viral έχει μετατραπεί το βίντεο ενός gamer, στο οποίο πρωταγωνιστή ο ίδιος, καθισμένος σε μία καρέκλα, η οποία αν χάσει τον οδηγεί… στο κενό.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πλέον οι gamers και δη οι streamers θέλουν να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, πάντα σε gaming πλαίσια, για να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν για ώρες.

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετούς streamers να προσπαθούν να παίξουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Έχουμε δει, για παράδειγμα, παίκτες να παίζουν (και να ολοκληρώνουν τις περισσότερες φορές), τους τίτλους της FromSoftware, με ένα χέρι, με κιθάρα, με μπανάνες και πολλά ακόμα.

Ένας streamer, όμως, και συγκεκριμένα, ο “KeatDawg” αποφάσισε να το πάει σε άλλο level. Έφτιαξε, λοιπόν, μία gaming καρέκλα, αλλά όχι σαν αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Με τη συγκεκριμένη καρέκλα, αν ο gamer χάσει σε κάποιο παιχνίδι, τότε «πέφτει» και τον πετάει κάτω. Για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το level της εφεύρεσης του, ο KeatDawg έχει βάλει ένα τεράστιο κουβά, οπότε όταν χάνει στο Jump King (το παιχνίδι που ασχολείται), να πέφτει μέσα στον κουβά και να γίνεται μούσκεμα.

Η σκηνή αυτή με τον KeatDawg να πέφτει από την καρέκλα, αρχίζει πλέον να γίνεται συνηθισμένη, μιας και όποτε κάνει streaming, κάθεται στη συγεκκριμένη καρέκλα. Ο gamer παίζει ακάθεκτος ακόμα και όταν πέφτει στο νερό, ενώ το εντυπωσιακό της συνολικής κατασκευής είναι πως έχει συνδέσει τα ακουστικά του με τέτοιο τρόπου που τα καλώδια δεν πέφτουν ποτέ μαζί του.

Τα βίντεο του νεαρού streamer έχουν αρχίσει να γίνονται viral πλέον, με τον KeatDawg να γίνεται ακόμα πιο γνωστός χάρη στη δική του εφεύρεση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις