Όσκαρ 2023: Ο Χιου Γκραντ εμφανίστηκε απρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της Άσλεϊ Γκράχαμ, η οποία προσπάθησε να του πάρει συνέντευξη, στο περιθώριο των βραβείων.

Αρχικά, η Άσλεϊ Γκράχαμ τον ρώτησε αν υποστηρίζει κάποιον και εκείνος απάντησε: «Κανέναν συγκεκριμένο», ενώ όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει «τι φορά;», είπε «το κοστούμι μου», προσθέτοντας ότι δεν θυμάται ποιος το έραψε.

Προσπαθώντας, μάταια, να συνεχίσει τη συζήτηση, το μοντέλο του ζήτησε να σχολιάσει τη συμμετοχή του στην ταινία Glass Onion, με τον Χιου Γκραντ να σχολιάζει: «Λοιπόν, μετά βίας ήμουν μέσα, ήμουν για τρία δευτερόλεπτα».

Η στάση και το ύφος του ενόχλησε τους τηλεθεατές, οι οποίοι διέκριναν την αρνητικότητα του Χιου Γκραντ και την προσπάθεια της Άσλεϊ Γκράχαμ να αντεπεξέλθει.

«Η Άσλεϊ Γκράχαμ αξίζει ένα Όσκαρ επειδή ανέχτηκε τον Χιου Γκαντ. Μην περπατάτε στο κόκκινο χαλί αν δεν θέλετε να μιλήσετε», σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter. «Ο Χιου Γκραντ προσπαθεί να δώσει τη χειρότερη συνέντευξη;», έγραψε άλλος, ενώ ένας ακόμη σημείωσε: «Η συνέντευξη του Χιου Γκραντ ήταν η πιο άβολη στιγμή μετά το χαστούκι».

«Ο Χιου Γκραντ είναι κόπανος. Ήταν τόσο αγενής με την Άσλεϊ Γκράχαμ στο κόκκινο χαλί», «Κάνε κάτι καλύτερο Χιου Γκραντ. Το άτομο που σου παίρνει συνέντευξη το κάνει για τους ανθρώπους που βλέπουν τις ταινίες σου και βάζουν χρήματα στην τσέπη σου», «Τι μ@@@κας. Όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη», ήταν ορισμένα σχόλια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις