ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ: Νέα προσπάθεια προσέγγισηςανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε εξέλιξη. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι ξεκινά των Αλέκου Φλαμπουράρη και Κώστα Γείτονα, η οποία σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με το ραντεβού ανάμεσα στα δύο στελέχη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δύο κομμάτων , αφού οι κ.κ. Φλαμπουράρης και Γείτονας κατέληξαν σε συμφωνία για «μη πόλεμο».

Οπως φαίνεται, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ επιχειρούν ν' ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους, η οποία τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίστηκε από υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, το ραντεβού ήταν σε γνώση των δύο αρχηγών, τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και της Φώφης Γεννηματά. Πρέπει επίσης να τονιστεί, πως δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να προσεγγίσει το Κίνημα Αλλαγής. Τον περασμένοΔεκέμβριο ο Νίκος Μπίστης κατόπιν συνεννόησης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με τον στενό συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά σας Χρήστο Πρωτόπαπα προκειμένου να διερευνήσει αν υπήρχε δυνατότητα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί να θέσουν από κοινού στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά από αυτό από αυτή την κίνηση όμως δεν βγήκε τίποτα.

Ο Κώστας Γείτονας μετείχε στην προσπάθεια προσέγγιση από το ΚΙΝΑΛ

Από τότε, όμως,άλλαξαν καθώς δείχνουν τα πράγματα και έτσι φθάσαμε στο ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Γείτονα και τον Αλέκο Φλαμπουράρη την περασμένη εβδομάδα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα καισύμφωνα με το δημοσίευμα, καταγράφηκε και από τις δύο πλευρές μία διάθεση για εκεχειρία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις