Metron Analysis:Με 16,7 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ - Απώλειες για Καρυστιανού, μάχη με Τσίπρα
Η ΝΔ ενισχύει τα ποσοστά της σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση του Ιανουαρίου. Μάχη ανάμεσα σε Τσίπρα και Καρυστιανού.
Αναλύσεις, εξελίξεις και παρασκήνιο από τον κόσμο της πολιτικής. Η ομάδα του Flash ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον
Η ΝΔ ενισχύει τα ποσοστά της σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση του Ιανουαρίου. Μάχη ανάμεσα σε Τσίπρα και Καρυστιανού.
Ο υπουργός Υγείας προχώρησε σε ολιγόλεπτη παρέμβαση στην Ολομέλεια.
Η συμφωνία με την Chevron διπλασιάζει τις περιοχές έρευνας – Σαφές μήνυμα σε Άγκυρα και τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Ο Υπουργός Υγείας περιγράφει τις στιγμές έντασης στα εγκαίνια των νέων ΤΕΠ, καταγγέλλει τη σωματική βία που δέχθηκε και απαντάγια το έργο στο ΕΣΥ.
Αυστηρό μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα, δίνει το στίγμα της νέας στρατηγικής του ΥΠΕΘΑ.
«Συγκεκριμένοι συνδικαλιστές του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, νοσηρές μειοψηφίες που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο της Υγείας», σχολίασε ο Μακάριος Λαζαρίδης.
Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «απόπειρα βίαιης παρεμπόδισης» της επίσκεψής του.
Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει πύλη της Ινδίας προς την Ευρώπη λόγω γεωγραφικής θέσης και υποδομών, τόνισε ο πρωθυπουργός.
Συνδικαλιστές από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκάλεσαν την ένταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας στη διάρκεια της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη, είπε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Οι ενέργειες του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, έρχονται στο φόντο της αναστολής αδειών για ξαπλώστρες και καντίνες σε παραλίες στο Άνω Κουφονήσι.
Υπέρ της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη τάχθηκε, εκτός της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Η διαφθορά περνά οριζόντια το πολιτικό μας σύστημα και το αποτύπωμά της το πληρώνουν άπαντες και ιδιαίτερα εκείνοι που κουνάνε περισσότερο το δάκτυλο στους άλλους.
Η κυβέρνηση προωθεί σχέδιο για την τεχνητή νοημοσύνη με επενδύσεις, ψηφιακό κράτος, ρυθμίσεις για πλατφόρμες και μέτρα προστασίας ανηλίκων
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να δείξει ότι «είμαστε όλοι διεφθαρμένοι» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την υπόθεση του ΟΠΕΚΑ και την απομάκρυνση της Αναστασίας Χατζηδάκη.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του Action 24 ο Άδωνις Γεωργιάδης, από τα επεισόδια χτύπησε ο ίδιος στο χέρι.
Ο υφυπουργός Υγείας τόνισε πως η ενίσχυση του ΕΣΥ αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Πολιτεία.