Κορονοϊός Δημοσκόπηση:Με την ελληνική κοινωνία να παρακολουθεί τις ενέργειες των υπουργών στις συνθήκες που βιώνει η χώρα, ως θετικό αποτιμά το έργο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλιατο 61% των πολιτών, ενώ ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών,Νίκος Δένδιαςμεποσοστό 58%, στο βαρόμετρο τηςMetron Analysis,που δημοσιεύτηκε χθες.

Στις επόμενες θέσεις κατατάσσονται με βάση τις προτιμήσεις των Ελλήνων πολιτών και μέλη του υπουργικού συμβουλίου που έχει επωμιστεί βάρος,καθώς στην τρίτη θέση βρίσκεται μεποσοστό αποδοχής 54%ο υπουργός Εσωτερικών,Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών,Χρήστος Σταϊκούραςσυγκεντρώνοντας το52%θετικής απήχησης και έπεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας,Μιχάλης Χρυσοχοϊδηςμε θετικές γνώμεςσε ποσοστό 51%,κλείνοντας την πρώτη πεντάδα.

Μετάτον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην ίδια μέτρηση ακολουθεί ο υπουργός Εργασίας,Γιάννης Βρούτσης με 47%των θετικών γνωμών των πολιτών, ο υπουργός Ανάπτυξης,Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστό απήχησης46%και ακολουθούν ο υπουργόςΕθνικής Άμυνας (45% θετικές γνώμες), η υπουργός Παιδείας,Νίκη Κεραμέως (με 44%)και τέλος ο υπουργός Επικρατείας,Γιώργος Γεραπετρίτης, με 43% θετικών γνωμώναπό πλευράς των πολιτών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις