Γεωργιάδης: Φάουλ του Ανδρουλάκη η κριτική στον Λοβέρδο - Το ΠΑΣΟΚ δεν σέβεται την ιστορία του
Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο Action24, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Αναλύσεις, εξελίξεις και παρασκήνιο από τον κόσμο της πολιτικής. Η ομάδα του Flash ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον
Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο Action24, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.
Το πολιτικό μότο Ανδρουλάκη για πολιτική αλλαγή υιοθετείται από ένα σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος που ωστόσο δεν δείχνει να μετακινείται προς τη Χαριλάου Τρικούπη. Πέρασε την Κωνσταντοπούλου ο Βελόπουλος.
Ο υπουργός Ενέργειας επεσήμανε την ανάγκη για ενίσχυση ευελιξιών και τη σημασία ύπαρξης κοινωνικοοικονομικών εκθέσεων ανά χώρα.
Στις 11,2 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Το μεσημέρι της Τρίτης- ώρα Αμερικής - θα συναντηθούν οι δυο ηγέτες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
«Επί ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο Βουλής την Κωνσταντοπούλου αποφυλακίστηκε όλο το βαρύ έγκλημα», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς χαρακτήρισε ως «αδιανόητη» την αναφορά Μητσοτάκη πως ο όρος γενοκτονία για όσα συμβαίνουν στη Γάζα είναι βαρύς.
Η λίστα μαρτύρων της ΝΔ «πέρασε» μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας, καθώς σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε.
«Δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης και πρώτης κατηγορίας» είπε ο Πρωθυπουργός σε σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Μύρινα της Λήμνου.
Πρώτος γύρος της αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και την αντιπολίτευση στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τον Μητσοτάκη ήθελε στη βουλή η Χαριλάου Τρικούπη, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιους μάρτυρες περιλαμβάνουν οι προτάσεις που καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στη δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής.
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι είναι πρωταγωνιστής σε υπόγειες διαδρομές και deal», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που κοστολόγησε τις προτάσεις που ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη στα 2,6 δισ. ευρώ.
Η άφιξή της στην Ελλάδα, που τοποθετείται χρονικά στα τέλη Οκτωβρίου, αναμένεται να συνοδευτεί από συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη αλλά και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με τους κατοίκους και τους αγρότες της περιοχής, ακούγοντας τα αιτήματα και τις ανάγκες τους.
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή ενώ συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης - Βολές εκατέρωθεν μεταξ΄6υ Γιώργου Φλωρίδη και Χρήστου Γιαννούλη.
Στο κόκκινο η αντιπαράθεση για την καρέκλα στην οποία θα καθίσουν οι βουλευτές.
Η χθεσινή έναρξη του διαλόγου δίνει την εικόνα μιας «νέας σελίδας». Όμως οι σκιές είναι πολλές. Η Τουρκία παραμένει στο προσκήνιο, το τουρκολιβυκό μνημόνιο συνεχίζει να αιωρείται.