Τη σχετική πληροφορία είχε δημοσιοποιήσει ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στον ρ/σ Αλφα 9.89 και αφού τα σενάρια δίνουν και παίρνουν εδώ και μέρες βγήκε ο ίδιος και δήλωσε ότι το θεωρεί χρέος του να πάρει μέρος στην κούρσα διαδοχής της Φ. Γεννηματά.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Νεολόγος των Πατρών» ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, η περίπτωση του Νίκου Παπανδρέου θα πρέπει να θεωρηθεί ξεχωριστή κυρίως γιατί φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Παπανδρέου, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά, μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 ο ίδιος δημοσιογράφος, και τόνισε: «Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα, γιατί το θεωρώ χρέος μου»!

Πρόσφατα, δε, είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, για την οποία ερωτηθείς σχετικά δήλωσε: «Νοιώθω πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά».

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου (δεξιά) με την σύζυγο του Αντρίκου Παπανδρέου, Μαριάνθη Αλεξίου (αριστερά)

Εμφάνιση της Μαργαρίτας Παπαδρέου σε κομματική εκδήλωση

Εξάλλου, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ήταν το απόγευμα της Τετάρτης ομιλήτρια σε εκδήλωση της νεολαίας Θεσσαλονίκης του Κινήματος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών, γεγονός που πυροδότησε σχόλια για τις εξελίξεις στο εσωκομματικό πεδίο της Χαριλάου Τρικούπη.

Ορισμένοι θεώρησαν ότι η εμφάνιση της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν πιθανώς μία πρώτη απόπειρα πολιτικής δραστηριοποίησής της. Η ίδια ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, μένοντας αυστηρά στο θέμα της εισήγησής της και παρουσιάζοντας στοιχεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανισότητα των φύλων στους χώρους εκπαίδευσης. Έκανε μόλις μία αναφορά στο οικογενειακό της περιβάλλον λέγοντας ότι το ζήτημα της ισότητας ήταν κομβικό εντός της οικογένειάς της. Άλλωστε, είναι γνωστοί οι αγώνες που είχε δώσει η γιαγιά της, η σύζυγος του Ανδρέα, Μαργαρίτα, με τις ΕΓΕς, όπως αποκαλούσαν τότε την Ένωση Γυναικών Ελλάδος.

Στα πολιτικά πηγαδάκια, πάντως, ήδη σχολιάστηκε το γεγονός ότι στην εκδήλωση δεν παρέστη κανείς από το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά.

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Παρέμβαση τύπου ΠΑΣΟΚ άνοιξε θέμα στο <a href='https://www.flash.gr/tag/kinal-2' title='ΚΙΝΑΛ'>ΚΙΝΑΛ</a>

Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι από τη στιγμή που η εκδήλωση με τη συμμετοχή της Μαργαρίτας Παπανδρέου έγινε την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη οπότε δεν τίθεται ζήτημα επικοινωνιακής επισκίασης της εκδηλώσης της αρχηγού όμως το θέμα “σηκώθηκε” εσωτερικά αλλά και στον Τύπο λόγω της υποβόσκουσας κόντρας του γραμματέα Μ. Χριστοδουλάκη και του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη. Το θέμα ανέδειξε ο flash.gr που δέχτηκε και απάντηση του Παύλου Χρηστίδη.

Διαβάστε περισσότερα: Μαργαρίτα Παπανδρέου: Παρέμβαση τύπου ΠΑΣΟΚ άνοιξε θέμα στο ΚΙΝΑΛ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις