Υπέρ της απόφασης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να κλείσει την Εθνική οδό, τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως.

Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή αν και το καλύτερο θα ήταν να έχουμε εκείνες τις δυνατότητες τις τεχνικές που να μην κλείνουν οι δρόμοι. Και στην κεντρική και στη βόρεια Ευρώπη δύσκολα κλείνουν οι δρόμοι», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, στο προσεχές συνέδριο, μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου

Αξίζει να σημειωθεί πως η άποψη του κ. Λοβέρδου είναι σε διαφορετικό μήκος κύματος με την επίσημη θέση του Κινήματος Αλλαγής και της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Στα λόγια η Κυβέρνηση ήταν πανέτοιμη. Στην πράξη όμως χρεωκόπησε. Στάθηκε για μια ακόμη φορά αδύναμη και ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες», υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ. Επί δύο μέρες, σημειώνει, η Πολιτική Προστασία παρακολουθούσε τα προβλήματα, χωρίς ουσιαστικά να παρεμβαίνει. Έκλεισαν την Εθνική Οδό και νόμισαν ότι έκαναν το καθήκον τους. 250.000 νοικοκυριά έμεναν χωρίς ρεύμα, κάποιες περιοχές μάλιστα για 36 ώρες (!) και πολλές χιλιάδες σπίτια χωρίς νερό για 12 ώρες».

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις