Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες βράδυ Ανάσταση στην Αθήνα και συγκεκιμένα στον Άγιο Διονύσιο. Σήμερα μετά το πρωινό στο σπίτι του στο Λυκαβητό θα ξεκινήσει για τα προάστια με νόμιμη ενδοπεριφερειακή μετακίνηση σε σπίτι φίλων για υο παραδοσιακό αρνάκι. Λογικό μετά το τηλεοπτικό του διάγγελμα για το «μη Πάσχα στο χωριό».

Ομέιως στην Αττική και ο Αλέξης Τσίπρας. Θα περάσει το Πάσχα, μαζί με την οικογένεια του, στο Σούνιο, στο σπίτι που νοικιάζει. Από εκεί και σε green box μαγνητοσκόπησε και το χθεσινό αναστάσιμο μήνυμά του που από τον ήχο ήταν σαφές ότι γυρίστηκε σε εξωτερικό χώρο.

Η Φώφη Γεννηματά θα μείνει και εκίνη σπίτι. Όπως έγραψε ο «Βηματοδότης» δεν θα αρκεστεί στο να βάλει το αρνί στο φούρνο καθώς ετοίμασε και την περίφημη «μαγειρίτσα Γεννηματά». Που όσοι την έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι καταπληκτική. Στο παρελθόν, ένα Πάσχα που ήταν διακοπές κατόπιν απαίτησης των παρισταμένων έφτιαξε την περίφημη «Μαγειρίτσα Γεννηματά» για όλο το ξενοδοχείο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μείνει και αυτός στο σπίτι. Χθες μάλιστα Μεγάλο Σάββατο πέρασε μια βόλτα για να δει τα έργα ανακαίνισης που βρίσκονται σε εξέλιξη στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ίσως περάσει το Πάσχα εκτός Αθηνών θα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αν τελικά πάει Αίγινα χωρίς τις περσινές περιπέτειες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις