Την σαφή θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού επανέλαβε ο Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης  και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον Κώστα Ζαχαριάδη. Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση της για το εν λόγω ζήτημα, με τον κ. Τσακαλώτο να απαντά:

«Τα κόμματα αντιπροσωπεύονται από τον πρόεδρο και όταν λείπει ο Αλέξης Τσίπρας τον αντικαθιστώ εγώ ως πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος! Θέλω να κάνω ξεκάθαρο, και αν είστε με καλή πίστη δεν θα το συνεχίσετε… Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού και δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει κανένα φάρμακο! Όσοι και όσες πιο πολλοί εμβολιαστούν, πρέπει να το κάνουν τώρα! Μην κάνετε σπέκουλα, μη βρίσκετε ότι κάποιος είπε και τι!».

Νωρίτερα, πάντως, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ξεκαθαρίσει με ποια πλευρά συντάσσεται στο ζήτημα των εμβολίων.

«Αν είστε με τη σωστή, βρείτε τρόπο να μη τα γράφει κάθε μέρα (ο Πολάκης). Είναι πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί χρόνια! Ενας άνθρωπος που λόγω αξιώματος επηρεάζει κόσμο! Και με αυτό τον τρόπο έχετε ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει και δεν θα μπορείτε πάντα να κρύβεστε ο ένας πίσω από τον άλλον και όλοι μαζί πίσω από τον Πολάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις