ΣΥΡΙΖΑ- Γεωργιάδης: Επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κατηγορώντας τον για απευθείας ανάθεση σε εταιρεία δημοσκοπήσεων προκειμένου οι μετρήσεις να τον κατατάσσουν ανάμεσα στου δημοφιλέστερους υπουργούς της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο κ. Γεωργιάδης, που τις προηγούμενες ημέρες εκτόξευσε καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σήμερα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων από το Υπουργείο Ανάπτυξης με απευθείας ανάθεση στη δημοσκοπική εταιρεία Ιnterview στην οποία εμφανίζεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης την ώρα που σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες βρίσκεται στον πάτο.

Εταιρεία που συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με το γνωστό ακροδεξιό κανάλι Βεργίνα TV και τον κουμπάρο του κ. Γεωργιάδη , Σ. Καλόγηρο.

Ο κύριος Γεωργιάδης μάλιστα προσπάθησε να υποβαθμίσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι τον έπιασε γέλιο. Δεν ξέρουμε όμως αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα. Μάλλον κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις