Διάλογο με νέους, σε ζωντανή μετάδοση μέσω internet έχει απόψε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο ανοιχτός αυτός διάλογος του πρώην πρωθυπουργού και υποψηφίου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με νέους που πραγματοποιείται στις 20.00 στο Ρομάντσο θα γίνεται λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το debate των άλλων 5 υποψηφίων αρχηγών (22:00 στην ΕΡΤ) .

Η εκδήλωση γίνεται σε έναν ιδιαίτερο πολυχώρο: Το Ρομάντσο, στην οδό Αναξαγόρα 3-5 στα Χαυτεία, όπου στεγάζονταν το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου. Ο πολυχώρος διαθέτει την λεγόμενη «θερμοκοιτίδα» που λειτουργεί ως χώρος στέγασης και παροχής υπηρεσιών σε νέους ή νέες επιχειρήσεις που αντικείμενο τους έχουν το διευρυμένο δημιουργικό χώρο. Με ιδιωτικούς χώρους γραφείων αλλά και συνεργατικούς χώρους, η θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης. Παράλληλα, το πολιτιστικό κέντρο του Ρομάντσο διοργανώνει και φιλοξένει μουσικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις, ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις