Σύσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αντικείμενο της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου η εξέταση των υπό κατάθεση μέτρων σε θεσμικό και επιχειρησιακό επίπεδο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Ανακοινώσεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σαφάρι ερευνών στους συνδέσμους

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ στους συνδέσμους οπαδών της Αττικής.

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής, ομάδες του τμήματος της Αθλητικής Βίας, της ΟΠΚΕ κι άλλων κλιμακίων της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν εφόδους στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων ομάδων του λεκανοπεδίου κι όσοι δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας ή δεν έχει ανανεωθεί, τους σφραγίζουν.

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της νέας αυτής αστυνομικής επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις