Υποκλοπές Ρουσόπουλος: Την άποψη ότι παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος», ο κ. Ρουσόπουλος κατέθεσε, παράλληλα, πρόταση για ανεξάρτητη έρευνα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έτσι ώστε να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις.

«Στις αρχές Αυγούστου όταν έμαθα το θέμα υπέστην ένα σοκ. Δεν είναι ευχάριστο. Θεωρώ ότι έγινε ένα μεγάλο σφάλμα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε ευθέως και είπε ότι έγινε αν γνώριζε κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε», σημείωσε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ ενώ σε ερώτηση του Δ. Καμπουράκη σχετικά με την νομιμότητα της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, ο Θ. Ρουσόπουλος είπε: «Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

Ο κ. Ρουσόπουλος είπε, επίσης, ότι έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση. «Γιατί παρακολουθείτο ο κ. Ανδρουλάκης, με ποια στοιχεία ο Εισαγγελέας έδωσε την άδεια για την παρακολούθηση».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: «Καταθέτω πρόταση αν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα πέραν της Εξεταστικής. Αν θέλουμε να μην κουκουλωθεί τίποτα, πρέπει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει δική του έρευνα στην οποία να καταθέσει και ο κ. Ανδρουλάκης. Εγώ λέω ότι η χώρα ταλανίζεται από μία υπόθεση η οποία δεν είναι ασήμαντη αλλά μπορεί να μην είναι ούτε τεράστια όπως παρουσιάζεται».

Αμήχανη απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο Γιάννης Οικονόμου που ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών περιορίστηκε να πει ότι «Δεν σχολιάζω δημόσια τοποθετήσεις στελεχών και βουλευτών της ΝΔ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις