Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε από την Καλλιθέα την οποία επισκέφθηκε ότι «μυρίζει ήδη εκλογές» και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί με ανακοίνωσή του να τις προκηρύξει.
«Ο κ. Μητσοτάκης θα καταγραφεί στην σύγχρονη ιστορία του τόπου ως ένας αποτυχημένος και αδίστακτος πολιτικός.

Κατήργησε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας και στήριζε τα συμφέροντα των διαφόρων “Πάτσηδων”. Στις ημέρες του το ιδιωτικό χρέος αυξάνεται ξανά και πνίγει μεσαία στρώματα και μισθωτούς. Η απέχθεια του για κάθε τι κοινωνικό φτάνει ακόμα και στην διάλυση μέσα από την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λεηλατεί την κοινωνία με τις οικονομικές της επιλογές και διαλύει κάθε έννοια κράτους δικαίου με όσα κάνει στους θεσμούς. Το σκάνδαλο Μητσοτάκη με το predator δείχνει την αντίληψη για τον τρόπο διακυβέρνησης. Αρπακτικά που έχουν πέσει πάνω στο εισόδημα των πολιτών, αρπακτικά που κατασπαράζουν την δημοκρατία.

Το αίτημα που έρχεται από την κοινωνία είναι ένα: δικαιοσύνη! Πολιτική αλλαγή για να υπάρξει δικαιοσύνη στην οικονομία, να μπει τέλος στην ασυδοσία των ισχυρών, να υπάρξει επαναφορά του κράτους δικαίου. Αφού ο κ. Μητσοτάκης “μυρίζει” εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα για να σωθεί η κοινωνία. Η εικόνα που για πάντα θα συμβολίζει την πολιτική του θα είναι η σπασμένη πόρτα από τα σπίτια που θέλησε να λεηλατήσουν τα αρπακτικά του».

Κυριάκος Μητσοτάκης από το ΑΤ Καλλιθέας : «Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές»

Το αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή.

Με αφορμή τη λειτουργία γραφείου αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική αστυνομία στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός «σφύριξε» την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αφήνοντας και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με τη φράση «Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές» που είπε μιλώντας με πολίτες της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός μιλώντας σε πολίτες, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη στην παράταξη της ΝΔ. Εντυπωσιάζομαι από την προσέλευσή σας. Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές και δικαιολογημένα θα έλεγα καθώς μπαινουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023 που θα φέρουν και παλι τη νεα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη».

Παράλληλα, ανέφερε πως «Δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη της προηγούμενης τετραετίας. Θέλει πολύ προσοχή τι θα ψηφίσουν οι πολίτες στις κάλπες».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις