Τις εξηγήσεις του για το επεισόδιο με τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό αέρα έδωσε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Casus Belli» με τους Βασίλη Σκουρή και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

«Δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι έκανα σεξιστική επίθεση στην κα Καραμανλή. Ούτε η ίδια το πιστεύει. Ό,τι διημείφθη, διευθετήθηκε εκεί. Είπα στην κα Καραμανλή ότι δεν έχει να κάνει με προσωπική επίθεση. Εάν το θεωρούσε αυτό  είπα ότι παίρνω οτιδήποτε πίσω και είπε ότι η στάση μου με τιμά, όπως και η παρουσιαστές της εκπομπής. Να όμως που σε 3 ώρες η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση που λέει ό,τι λέει» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις κόκκινες γραμμές τους. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δεχθώ σε μια μέρα όπως η σημερινή, όπου όλη η Ελλάδα θρηνούσε την τραγική απώλεια των δύο παιδιών, εκείνη την ώρα αιφνιδιάστηκα δεν το πίστευα, όπου η κα Καραμανλή πήρε το non paper της ΝΔ με αυτήν τη φωτογραφία και το κράδαινε στο πρόσωπό μου. Εγώ θεώρησα ότι ήταν ανάξιο των στιγμών αυτών. Τι ήθελε να πει η ΝΔ ότι είναι περισσότερο πατριώτες και οι υπόλοιποι λιγότερο; Ότι κάποιοι συμμετείχαν στο πόνο και κάποιοι δεν συμμετείχαν;» τόνισε.

Ερωτηθείς από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο αν έχει μετανιώσει που τράβηξε τη φωτογραφία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Σας είπα ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, εγώ δεν είμαι οπλισμένος με τον κυνισμό ενός επαγγελματία που λέει ότι όλα αλέθονται στο μύλο της επικαιρότητας».

Έχετε μετανιώσει επέμεινε ο δημοσιογράφος με τον κ. Βαρεμένο να προσθέτει:

«Θα μπορούσα να μην το είχα τραβήξει αλλά δεν δέχομαι την πλειοδοσία  πατριωτισμού σε μια τέτοια στιγμή. Δεν έχει νόημα να σας πω ότι δεν θα το ξανάκανα. Το κόμμα μου ανακοίνωσε ό,τι έπρεπε να ανακοινώσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις