Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος της ευθύνης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να πει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ότι υπάρχει πρόβλημα στα τρένα, διότι δεν θα μπει κανένας να ταξιδέψει.

«Είσαι ο υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις «ναι, έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα»; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει άνθρωπος αύριο στο τρένο. {…} Είναι πιθανόν ο υπουργός να σκέφτηκε, είναι πιθανόν, ότι εγώ, σαν υπουργός Μεταφορών, αν βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα, αύριο δεν θα λειτουργούν τα τρένα στην Ελλάδα» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η συζήτηση στο πάνελ έγινε στον απόηχο των δηλώσεων του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, λίγες ημέρες πριν από το δυστύχημα, όταν έλεγε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ασφάλεια των τρένων, εξαπολύοντας, μάλιστα, επίθεση στον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καταθέσει σχετική ερώτηση.

Το video με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις