Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποκαλύπτει: «Αυτό θα συμβεί αν δεν κερδίσουν το Game 2 στο ΣΕΦ»
Με ανάρτησή του στο X, ένας «πρώην» της ομάδας του Πειραιά, πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στους τελικούς της Basket League.

Πράσινο βάφτηκε το πρώτο ματς των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR να επικρατεί του Ολυμπιακού με 80-68 στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» πάτησε από νωρίς το γκάζι και δεν κοίταξε πίσω. Γκραντ, Ναν και Γιούρτσεβεν έδειξαν τον δρόμο τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και έγινε το 1-0 στη σειρά.
Πλέον, οι δυο αιώνιοι «κονταροχτυπιούνται» την Κυριακή (1/6 στις 21:00) στο ΣΕΦ με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να αντιδράσουν μπροστά στον κόσμο τους.
Η εικόνα της ομάδας του Πειραιά έφερε την αντίδραση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακού με επίσημη δήλωσή τους έφεραν τους πάντες προ των ευθυνών τους κάνοντας λόγο για μια ομάδα που δεν εμφανίστηκε καν στο ΟΑΚΑ, που δεν είχε σχέση με όσα έβλεπαν μέσα στη σεζόν και τόνισαν πως η υπομονή τους τελειώνει.
Θέση για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό πήρε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο πρώην μπασκετμπολίστας φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά από το 2013 μέχρι το 2015 κατακτώντας ένα διηπειρωτικό κύπελλο και ένα πρωτάθλημα.
Ο πρώην φόργουορντ ανέφερε στο X ότι αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει τη νίκη στον τελικό του ΣΕΦ την Κυριακή, τότε θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ομάδα. «Αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να κερδίσει τον επόμενο αγώνα εντός έδρας, να περιμένετε πολλές αλλαγές την επόμενη χρονιά... ΠΟΛΛΕΣ!!», ανέφερε ο Αμερικανός.