Πτήση «κόλαση» προς το Ηράκλειο: Μεθυσμένος επιβάτης έκανε άνω - κάτω το αεροπλάνο
Όταν οι αεροσυνοδοί αρνήθηκαν να του δώσουν περισσότερο ποτό, εκείνος αντέδρασε έντονα, προκαλώντας φασαρία και αναστάτωση στους υπόλοιπους επιβάτες.

Επεισοδιακά ξεκίνησαν οι διακοπές στην Κρήτη για έναν 64χρονο από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου συνελήφθη. Κι αυτό γιατί ο Βρετανός τα είχε... «τσούξει» πριν το ταξίδι του.
Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό το Ηράκλειο, την Δευτέρα 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε ήδη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης και επέμενε να του σερβίρουν επιπλέον, παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις του πληρώματος καμπίνας.
Όταν οι αεροσυνοδοί αρνήθηκαν να του δώσουν περισσότερο ποτό, εκείνος αντέδρασε έντονα, προκαλώντας φασαρία και αναστάτωση στους υπόλοιπους επιβάτες.
Όταν πια το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, και αφού ο Βρετανός δεν είχε συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του πληρώματος ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του αερολιμένα, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του 64χρονου. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.
Το περιστατικό δεν είχε συνέχεια κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, ωστόσο η συμπεριφορά του επιβάτη εξετάζεται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.