Ραγδαίες αλλαγές στο «Κοινωνία Άνω Κάτω»: Nέος τίτλος, νέα πρόσωπα και με άλλη θεματολογία
Έχουν ήδη παρθεί οι αποφάσεις για τις αλλαγές.
Η εκπομπή «Κοινωνία Άνω Κάτω», επιστρέφει τον Σεπτέμβρη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την συχνότητα του Open, για 2η συνεχόμενη σεζόν. Οι αλλαγές που θα δούμε στην βραδινή εκπομπή του ανοικτού καναλιού, όπως όλα δείχνουν θα είναι πολλές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLASH, μετά και την εσωτερική μετακίνηση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου από την εκπομπή, στην πρωινή ζώνη του σταθμού και στο πλευρό του Νίκου Στραβελάκη, τα στελέχη του καναλιού έχουν ήδη βρει την δημοσιογράφο που θα συμπληρώσει την τριπλέτα των παρουσιαστών. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Αναστάσιος Ντούγκας παραμένουν στην θέση τους, ενώ το ρεπορτάζ κάνει λόγο για προσθήκη ξανθιάς γυναίκας δημοσιογράφου, που έχουμε ξαναδεί στις οθόνες μας και είναι γνώριμη στο τηλεοπτικό κοινό.
Οι αλλαγές ωστόσο δεν μένουν εκεί, αφού υπάρχει πιθανότητα δούμε αλλαγή και στον τίτλο της εκπομπής και από «Κοινωνία Άνω Κάτω» να κρατήσουν το δεύτερο μισό και να γίνει απλά «Άνω Κάτω». Αλλαγές θα δούμε στην ώρα αλλά και στο περιεχόμενο και την θεματολογία της εκπομπής, αφού πρόκειται να παρουσιάζονται και ποιο ανάλαφρα θέματα.