Ρίο Άβε: Δύο «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα του Συλαϊδόπουλου
Η Ρίο Άβε του Συλαϊδόπουλου ενισχύεται με τους δανεικούς από Ολυμπιακό, Παπακανέλλο και Αθανασίου, που αναμένονται για ιατρικά.
Η Ρίο Άβε, μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, συνεχίζει να ενισχύεται με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η πορτογαλική ομάδα, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό.
Πρόκειται για τον ταλαντούχο 19χρονο Αντώνη Παπακανέλλο και τον 24χρονο αριστερό μπακ Νίκο Αθανασίου, ο οποίος ξεχώρισε στην ελληνική λίγκα τη φετινή σεζόν. Και οι δύο παίκτες ανήκουν στον Ολυμπιακό και θα παραχωρηθούν στη Ρίο Άβε με τη μορφή δανεισμού.
Ο Παπακανέλλος μεταβαίνει στην Πορτογαλία για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες, καθώς θεωρείται μεγάλο ταλέντο για το μέλλον του Ολυμπιακού. Από την άλλη, ο Αθανασίου είχε μία γεμάτη χρονιά με τον Ατρόμητο, όπου ήταν και αρχηγός, με 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουλίου, στην Πορτογαλία για να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ, πριν ενσωματωθούν στην ομάδα.