Καμίλα Βάσκεζ: Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο People είναι απογοητευμένη από τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ότι φλερτάρει με τον διάσημο σταρ.

Χαρακτηρίζει μάλιστα «ανήθικες» και «σεξιστικές» τις φήμες αυτές καθώς ο σκοπός της ήταν να δώσει «παρηγοριά σε έναν άνδρα που πάλευε για τη ζωή του».

«Νοιάζομαι πολύ για τους πελάτες μου και προφανώς, έχουμε έρθει κοντά. Αλλά όταν λέω εμείς, εννοώ ολόκληρη η ομάδα. Φυσικά, περιλαμβάνεται ο Τζόνι Ντεπ σε αυτό», είπε. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια θεωρεί ότι οι φήμες αυτές που κυκλοφορούν για την ίδια και τον ηθοποιό έχουν σεξιστικό περιεχόμενο και δήλωσε απογοητευμένη από τα δημοσιεύματα.

«Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και εκφράζομαι. Αγκαλιάζω τους ανθρώπους, όταν χαίρομαι και δεν ντρέπομαι για αυτό. Αυτός ο άντρας πάλευε για τη ζωή του. Μου ράγισε την καρδιά να τον βλέπω κάθε μέρα να κάθεται εκεί και να ακούει τις πιο φρικτές κατηγορίες εναντίον του. Αν μπορούσα με κάποιον τρόπο λοιπόν, να του δείξω παρηγοριά, το έκανα. Του κρατούσα το χέρι και του έδινα να καταλάβει ότι ήμασταν όλοι εκεί και θα πολεμούσαμε για εκείνον, επειδή το αξίζει», δήλωσε η δικηγόρος.

Τέλος, παραδέχτηκε πως είναι πολύ ευτυχισμένη που θεωρείται πλέον, πρότυπο πολλών γυναικών. «Νιώθω πολύ περήφανη και χαρούμενη που έχω γίνει έμπνευση για τόσες γυναίκες που θέλουν να πάνε στη Νομική και να σπουδάσουν και να εργαστούν σκληρά. Αξίζει τον κόπο», είπε κλείνοντας.

Η Βάσκεζ διατηρεί δεσμό με τον Edward Owen και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη.

Η υπόθεση

Η έντονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, κράτησε πολλές εβδομάδες και μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε μετά από έξι χρόνια συκοφαντίας. Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο στο οποίο τον κατηγορούσε τον Δεκέμβριο του 2018, στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε τότε, ότι ο Ντεπ (χωρίς να αναφέρει το όνομά του), την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.

Ο Τζόνι Ντεπ μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, χάνοντας την ψυχική του ηρεμία αλλά κι αρκετές δουλειές στον κινηματογράφο, εξαιτίας των ισχυρισμών της πρώην του, τη μήνυσε, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια. Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις