Φαίη Σκορδά: Ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του την παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της», αναφ΄ρει αρχικά ο ΣΚΑΪ.

«Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!».

Έτσι λοιπόν, από Σεπτέμβριο η Φαίη Σκορδά θα αναλάβει την πρωϊνή ζώνη του ΣΚΑΪ, από τις 10:00 ως και τις 12:00 και επισήμως. Σε αναμονή για υπογραφές συμβάσεων είναι οι συνεργάτες της και μένει να προσδιοριστεί επίσημα πλέον η χρονική στιγμή, που θα κάνει έναρξη το καθημερινό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις για τη διάδοχη κατάσταση στο καθημερινό πρωινό πρόγραμμα, που θα έπεται του «Καλημέρα Ελλάδα».

Τηλεοπτικοί κύκλοι περί το κανάλι και την εκπομπή «Το πρωινό» επιβεβαιώνουν ότι ο σταθμός προσανατολίζεται στην επιλογή δοκιμασμένου προσώπου και με εμπειρία και ότι ήδη έχει βολιδοσκοπήσει τις Ευαγγελία Αραβανή, Δούκισσα Νομικού και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις