Νίκος Οικονομόπουλος: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στον αέρα του Happy Day, τον λόγο που ο τραγουδιστής ακύρωσε τις εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα.

Όπως ανέφερε, βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο και συναντήθηκε με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο ταξίδι της επιστροφής.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή το Σάββατο (24/09) στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα δεν έγινε ποτέ, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

«Μου είπαν ότι ο Οικονομόπουλος δεν είναι πολύ καλά, είναι άρρωστος και δε θα εμφανιστεί το Σάββατο. Ήταν το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οικονομόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Όντως αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εμφάνισή του και τον πέτυχα στην επιστροφή. Συνταξιδεύαμε στην επιστροφή.

Χάλια ο λαιμός του και απ΄ότι μου είπαν οι δικοί του άνθρωποι είχε κάνει ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει έστω να βγει να τραγουδήσει, αλλά ήταν αδύνατον. Ευγενέστατος και γλυκύτατος ο Νίκος, περαστικά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις