Γιώργος ΜαυρίδηςΣάκης Τανιμανίδης: Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, στην εκπομπή [email protected]

O παρουσιαστής μίλησε για το Asia Express και την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, αλλά αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συμφιλίωσής του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι δύο πρώην συνεργάτες βρέθηκαν και πάλι κοντά μετά από αρκετό καιρό και η νέα φάση της σχέσης τους έγινε γνωστή όταν ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανίστηκε στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του παρουσιαστή στη Μύκονο.

Οι δύο άντρες συνδέονταν με μία μακροχρόνια φιλία και τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί, χωρίς να γίνονται σαφείς οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης για την αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση, γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party και τον Γιώργο και τον Θοδωρή και τον Σάκη. Δεν μπόρεσε να έρθει, γιατί είχε τις δικές τους δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα» τόνισε κλείνοντας ο tattoo artist και παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις