Φοίβος: Το «Γεια» γίνεται μιούζικαλ, χωρίς όμως τη Δέσποινα Βανδή.

Ο συνθέτης μίλησε στης τηλεοπτικές κάμερες για το μιούζικαλ αυτό αλλά και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους, «Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος “Γεια” έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Αν και είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου έδωσε την ιδέα να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα».

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και για το γεγονός ότι δεν θα συμμετέχει στην παράσταση, ο Φοίβος δήλωσε: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου διότι υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα».

Αναφορικά με τους φημολογούμενους τσακωμούς των δύο καλλιτεχνών στο παρελθόν, ο ίδιος ανέφερε: «Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα εδώ και 17 χρόνια. Την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Την έχω προσκαλέσει και στην παράσταση».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε διάφορα άγνωστα περιστατικά γύρω από το τραγούδι, «Το “Γεια” είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, ο Βασιλιάς, ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού του», αποκαλύπτει.

«Κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο πάνω σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου, θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”. Το «Γεια» που ακούγεται το παιδάκι είναι από μία οικοθήκη που είναι ένας Ινδός ο οποίος μιλάει και καταλήγει σε ένα «γεια» κι εμένα μου άρεσε αυτό και το έκοψα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις