Παρελθόν από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αναμένεται να αποτελέσει η Ντόρα Κουτροκόη, με την δημοσιογράφο να κάνει και την πρώτη της δήλωση, μετά την γνωστοποίηση της εξέλιξης αυτής.

Η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα κι όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα απάντησε: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ότι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή», πετώντας το μπαλάκι στην επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται να κάνει το κανάλι.

Πρακτικά, η Ντόρα Κουρτοκόη συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου που άνοιξε τα φτερά της για τον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρώτη πρωινή εκπομπή σε τηλεθέαση.

Η γυναικεία φωνή στα πρωινά ενημερωτικά των καναλιών είναι έντονη. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για το κανάλι του Φαλήρου. Αφού ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη περιορίστηκε από την αρχή και στο καίριο σημείο της εκπομπής, την ώρα των καλεσμένων. Εκεί θεώρησαν πως είναι πλεονασμός να υπάρχουν τρεις παρουσιαστές. Πράγμα που όπως φαίνεται δεν το έκαναν στα δοκιμαστικά και στον σχεδιασμό της εκπομπής.

Πιθανότατα αύριο η τελευταία ημέρα της στην εκπομπή «Σήμερα», αλλά το διαζύγιό της αφορά μόνο την εκπομπή κι όχι το κανάλι. Καθώς με την επικείμενη προεκλογική περίοδο, οι συζητήσεις που έγιναν από τους ιθύνοντες του σταθμού ήταν προς την αξιοποίηση της δημοσιογράφου σε άλλη εκπομπή, ή σε ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων, θέση στην οποία έχει αρκετή εμπειρία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις