Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση σύλληψης του τράπερ Thug Slime, μιας και το όπλο που εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του δεν ήταν «καθαρό» και είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε απόπειρα ληστείας.

Πλέον οι έρευνες των αρχών στρέφονται στο πώς το συγκεκριμένο όπλο έφτασε στα χέρια του δημοφιλούς τράπερ, ο οποίος δεν είχε νόμιμη άδεια για την κατοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη πασίγνωστου τράπερ Thug Slime προχώρησαν οι αρχές τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τράπερ έχει συλληφθεί από τις αρχές. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που βρέθηκε αντιμέτωπος με σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή μετά από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί σταμάτησαν στον Άγιο Παντελεήμονα, το Ι.Χ. που οδηγούσε ο καλλιτέχνης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντόπισαν μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια. Άμεσα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τράπερ και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Το επεισόδιο με την επίθεση με μαχαίρι

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης Thug Slime είχε απασχολήσει ξανά μερικές εβδομάδες πριν τις Αρχές, καθώς είχε εμπλοκή σε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε καφετέρια στην οδό Λενορμαν, στο Περιστέρι. Εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις