Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίζεται κάθε Σάββατο στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», στην οποία μιλά με τους καλεσμένους της για τις άγνωστες ιστορίες της ζωής τους.

Η παρουσιάστρια είχε αρκετά χρόνια να βρεθεί και πάλι μπροστά στις κάμερες, σε μια εβδομαδιαία εκπομπή. Για τους λόγους που απείχε αλλά και πολλά άλλα μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ». Στο απόσπασμα της συνέντευξής της, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της περιπέτειας της υγείας της.

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια.

Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που λένε μόνο αλήθειες» είπε αρχικά.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις