Μάικλ Τζάκσον: Τη βιογραφική ταινία «Michael» θα σκηνοθετήσει ο Antoine Fuqua και μόλις ανακοίνωσε και τον πρωταγωνιστή.

Έτσι, αυτός που θα υποδυθεί τον Βασιλιά της Ποπ θα είναι ο γιος του αδελφού του Michael, Jermaine Jackson,  μέλος των Jackson 5.

Αυτό θα είναι και υποκριτικό ντεμπούτο του 26χρονου Jaafar Jackson.

«Γνώρισα τον Jaafar πριν από 2 χρόνια και εντυπωσιάστηκα από το πώς μπορεί να προσωποποιήσει το πνεύμα και την προσωπικότητα του Michael. Ήταν κάτι τόσο ισχυρό που αν και έψαξα το κατάλληλο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο, ήταν ξεκάθαρο ότι μόνο εκείνος μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησε να υποδυθεί τον θείο του και ανυπομονώ να τον δω στη μεγάλη οθόνη ως Michael Jackson», ήταν τα λόγια του σκηνοθέτη.

Από ό,τι φαίνεται, αυτή η επιλογή βρίσκει σύμφωνη τη μητέρα του Michael, Katherine, που πιστεύει ότι ο Jaafar έχει μέσα του το πνεύμα του Michael και συνεχίζει την κληρονομιά των καλλιτεχνών στην οικογένεια Jackson.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά και θα δούμε μία ενδοσκόπηση στη ζωή και την καριέρα του Michael Jackson, μέχρι το 2009, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αναφορές και στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε παιδιά, όταν τα φιλοξενούσε στη Neverland.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις