Τάμτα: Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την ελληνική της ταυτότητα.

Η Τάμτα την απέκτησε μετά από 23 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα και κυρίως λόγω γραφειοκρατίας. Έδειξε μάλιστα, στην κάμερα του ΑΝΤ1 την ταυτότητά της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που απέκτησα την ελληνική ταυτότητα. Λόγω γραφειοκρατίας, άργησε. Είχα κάνει τα πάντα και είχα ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες κανονικά, όπως έπρεπε. Απλώς, ήρθε η σειρά μου μετά από 23 χρόνια. Έδωσα τις εξετάσεις… Ιστορία, γεωγραφία, ό,τι ήταν, και, επιτέλους, την πήρα», είπε η Τάμτα, η οποία αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να βρεθεί για δεύτερη φορά στη σκηνή της Eurovision.

Όπως είπε η ίδια, είναι ανοιχτή σε προτάσεις. «Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Πέρασα τέλεια όταν πήγα», σημείωσε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η δημοφιλής pop τραγουδίστρια έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, κρατώντας στα χέρια της τη νέα της ταυτότητα, χαμογελαστή και ευδιάθετη.

«Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση» έγραψε στη λεζάντα.

Η Τάμτα, είχε ήρθε στην Ελλάδα ως μετανάστρια από τη Γεωργία, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες τα πρώτα χρόνια που ήταν στην χώρα μας.  ερχόμενη στην Ελλάδα, σε μια περίοδο γεμάτη οικονομικές δυσκολίες για την οικογένειά της

«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μέναμε σε ένα υπόγειο στους Αμπελόκηπους με δύο δωμάτια. Μέναμε εγώ, η μαμά μου και η κόρη μου. Η μαμά μου φιλοξενούσε πολλές κυρίες από τη Γεωργία που έπαιρναν ρεπό από τα σπίτια που δούλευαν», είχε εξομολογηθεί η Τάμτα για τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις