Τo Flash.gr είναι ενημερωτική ιστοσελίδα.

Στο Flash.gr γράφουμε ειδήσεις από το 1999, όταν βγήκαμε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο. Από το 2011 έως το 2020 μετονομαστήκαμε σε Nooz.gr και πλέον συνεχίζουμε με το ιστορικό μας όνομα. Γράφουμε ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ειδήσεις για την κοινωνία, την πολιτική, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την οικονομία και τον αθλητισμό. Για τη Γυναίκα και τον Άνδρα.

Θέματα και ειδήσεις από την ελληνική και ξένη showbiz, τα media, το lifestyle. Βίντεο και θέματα που γίνονται viral στο διαδίκτυο, στα social media, στις παρέες.

Πρώτοι στο ρεπορτάζ με πρωτότυπο περιεχόμενο, έρευνα και άποψη. Δημοσιογράφοι με σεβασμό απέναντι στην είδηση και τους αναγνώστες καταγράφουν την πραγματικότητα. Σεβόμαστε το δικαίωμα όλων να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τις ιδέες. Καθήκον μας η αλήθεια και το δικαίωμα της κοινής γνώμης να την γνωρίζει.

Δημοσιοποιούμε αναφορές που βασίζονται αποκλειστικά σε στοιχεία, των οποίων την προέλευση γνωρίζουμε.

Σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή των πολιτών, την αξιοπρέπεια των ατόμων, τα οποία κατονομάζονται και είμαστε προσεκτικοί στις συνεντεύξεις με άπειρα ή ευάλωτα άτομα.

Διασφαλίζουμε τη διάδοση πληροφοριών ή απόψεων, που δεν συμβάλλουν στην καλλιέργεια μίσους ή προκαταλήψεων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αποφυγής και διευκόλυνσης της διάδοσης των διακρίσεων βάσει φυλής, φύλου, σεξουαλικού προσδιορισμού, γλώσσας, θρησκείας, αναπηρίας, πολιτικών και άλλων απόψεων, καθώς και εθνικής, κοινωνικής ή εθνοτικής προέλευσης.

Διευθύνων Σύμβουλος

Ηλίας Ραυτόπουλος

Διευθυντής:

Γιώργος Καραμέρος

Δημοσιογράφοι – Συντακτική ομάδα:

  • Έλλη Κομνηνού
  • Αγγελική Γιαννακού
  • Ηλίας Λιβάνιος

Τηλέφωνo επικοινωνίας:  213 0087813

Δημοσιογράφος Sports Editor:

  • Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

Τεχνική Διαχείριση: Δημήτρης Μαυροφρύδης

Εμπορική Διευθύντρια: Λιβέρη Ιωάννα | 213 0087815  

Λογιστήριο:

  • Χρήστος Βεργούλης
  • Ιωάννα Τήνιου

Τηλέφωνo επικοινωνίας:  213 0087819

Φωτογραφίες: INTIME

Κηφισίας 64, Μαρούσι, Αθήνα

e-mail επικοινωνίας: [email protected]