Ο αγώνας επικοινωνίας του Survivor All Star ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το βράδυ. Λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, το επεισόδιο της Τετάρτης, 1ης Μαρτίου, δεν προβλήθηκε και δόθηκε ο τηλεοπτικός χρόνος για την ενημέρωση.

Έτσι θα τον δούμε αύριο, αν δεν υπάρξει νέα τροποποίηση του προγράμματος.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο του ριάλιτι επιβίωσης, με τους Κόκκινους να έχουν χάσει δύο ασυλίες και να έχουν ψηφίσει δύο συμπαίκτες τους για την ψηφοφορία αποχώρησης. Οπότε, μια νίκη σε αυτή τη φάση θα τους τονώσει το ηθικό. Από την άλλη μεριά, οι Μπλε δεν έχουν κερδίσει μέχρι τώρα κανένα έπαθλο επικοινωνίας και είναι αυτοί που θέλουν διακαώς αυτή τη νίκη.

Και τελικά οι Μαχητές κερδίζουν τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας για πρώτη φορά και η συγκίνησή τους είναι μεγάλη. Αφού από την ημέρα που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο δεν είχαν καταφέρει κάτι τέτοιο. Οι Διάσημοι καταλαβαίνουν πως πλέον αγωνίζονται με μια δυνατή ομάδα. Και δεν είναι τυχαίο πως η άφιξη του Πιλίδη έφερε τρεις νίκες αυτή την εβδομάδα.

Μετά την προβολή της επικοινωνίας, ακολουθεί το συμβούλιο αποχώρησης. Κι εκεί το αποτέλεσμα έχει κόκκινο χρώμα. Στο τέλος της ημέρας θα δούμε την Χριστίνα Κεφαλά να παίρνει τη δάδα της και να αποχωρεί με προορισμό τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα μια λίγες μόλις ημέρες μετά την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε αυτή τη φάση έχει αρκετό κοινό που την ψηφίζει, ενώ η Ελένη Χαμπέρη είναι πρόσωπο πολύ αγαπητό και αγωνιστικά πιο δυνατή από τις νέες παίκτριες της κόκκινης ομάδας. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έχει μια ευκαιρία να λύσει τα θέματα προσαρμογής στην ομάδα του και να μην μπαίνει στο τριπάκι όσων τον θέλουν να νιώθει μαύρο πρόβατο της ομάδας των Μαχητών.

Το trailer

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις