Κριός

Από τη μία κεντρικό θέμα είναι τα οικονομικά σου αυτές τις μέρες, ο τρόπος που τα διαχειρίζεσαι, ο τρόπος που τα μοιράζεσαι και οι σχετικές συμφωνίες που κάνεις. Αυτό είναι σημαντικό γιατί φαίνεται ότι αυτός ο τομέας δεν θα είναι πλέον στάσιμος και θα μπει σε σειρά, οι εξελίξεις του θα είναι κάποιες στιγμές εντυπωσιακές.

Ίσως όμως πρέπει να γίνει ένα έξοδο ή μια επένδυση αυτές τις μέρες και δεν πρέπει να λειτουργείς αντιδραστικά ή παρορμητικά, ακόμη και αν αυτό σου φαίνεται συγκλονιστικά ελκυστικό και ανακουφιστικό. Από την άλλη η θέση της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο σημαίνει και έρωτας, οικειότητα και συναισθηματικό δέσιμο ή καλλιέργεια της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου.

Προετοιμάσου και για μια εκπληκτική έκλειψη στο τέλος του μήνα που μπορεί να σχετίζεται με μια συμφωνία ή με μια ενδιαφέρουσα επαφή με έναν σημαντικό άνθρωπο.

Ταύρος

Οι σχέσεις είναι ένα κεντρικό ζήτημα αυτήν την περίοδο και προφανώς μιλάμε για όλες τις σχέσεις, από τις πιο απλές και καθημερινές μέχρι τις πιο οικείες.

Από τη μία πλευρά έχεις μία τάση να έρθεις περισσότερο κοντά και να καλλιεργήσεις αυτό που υπάρχει μεταξύ σας, όπως σε παροτρύνει και η φυσική σου τάση να κάνεις, το να “καλλιεργείς” και να βλέπεις κάτι να εξελίσσεται είναι κάτι που σε συγκλονίζει ως Ταύρο. Από την άλλη έχεις τον Ουρανό στο ζώδιό σου που σε κάνει περισσότερο αντιδραστικό και μαζί με την Αφροδίτη δημιουργείται ένα πεδίο αντίθετων δυνάμεων.

Ο ένας σε σπρώχνει προς την οικειότητα, ο άλλος κατά κάποιο τρόπο, σε απομακρύνει από αυτήν. Όμως αυτοί οι δύο δεν κάνουν ό, τι θέλουν, την τελική απάντηση και τη μέση λύση, τις ξέρεις εσύ.

Δίδυμοι

Η δουλειά και η οργάνωση της καθημερινότητάς σου είναι κεντρικά ζητήματα αυτές τις μέρες, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Και φαίνεται ότι γενικά είσαι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταβατική περίοδο, κάτι προετοιμάζεις, ή σε πρακτικό επίπεδο προχωράς μέσα σου ή γίνονται κάποιες ζυμώσεις από τις εμπειρίες και την επεξεργασία που τους έχεις κάνει και αλλάζει κάτι εσωτερικά.

Εξάλλου στο τέλος του μήνα η εκπληκτική έκλειψη στο ζώδιό σου δείχνει όντως κάτι που σημαίνει ανανέωση – αναγέννηση, διαφορετική αντίληψη του εαυτού σου και των σχέσεων και απελευθέρωση.

Μπορεί αυτές τις μέρες να χρειάζεται κάτι να ξεκαθαρίσει μέσα σου. Αυτό δεν γίνεται πάντα με τη σκέψη και τη συζήτηση, πολλές φορές έρχεται μόνο του με την αίσθηση υποστήριξης και αγάπης από τους άλλους.

Καρκίνος

Η επιθυμία για δημιουργικότητα, η επιθυμία γενικά και ο έρωτας αρχίζουν να γίνονται πολύ σημαντικά θέματα αυτήν την περίοδο. Ίσως και η σχέση σου με τα παιδιά σου δέχεται τη “βοήθεια” της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο σου. Από την άλλη, τα μηνύματα μπορεί να είναι κάπως ασαφή αυτή τη βδομάδα.

Η άλλη πλευρά, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ένας ερωτικός σύντροφος, ένα παιδί σου, μπορεί να σου δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το πώς να συμπεριφερθείς.

Επίσης, οι γνωριμίες που μπορεί να γίνονται αυτές τις μέρες διαδικτυακά, μπορεί να είναι λίγο σουρεαλιστικές ή να υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να προσφέρουν στην πραγματικότητα.

Προετοιμάζεσαι επίσης για την έκλειψη Σελήνης στο τέλος του μήνα. Μετά από αυτήν θα επανέλθεις ψυχολογικά και θα έχει δημιουργηθεί – ή αποκαλυφθεί – κάτι νέο μέσα σου, ένα νέο στοιχείο, μια νέα δύναμη, ίσως.

Λέων

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, που συμβολίζει την οικογένεια, το σπίτι, την αρμονία μέσα σου και τις στενές σχέσεις. Εκεί είναι που εστιάζεις το τελευταίο διάστημα, όμως η αντίθεσή της με τον Ουρανό μπορεί να δείχνει ότι η δουλειά από το σπίτι παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες.

Ή ότι οι απαιτήσεις της δουλειάς, έρχονται κατά κάποιο τρόπο σε σύγκρουση με τις απαιτήσεις της οικογένειας. Από την άλλη προετοιμάζεσαι κατά κάποιο τρόπο για μια έκλειψη που έρχεται στο τέλος του μήνα και που δημιουργεί μια θετική ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει συχνά με τις εκλείψεις.

Σχετίζεται κυρίως με τη δικτύωση, τις φιλίες και τις ομάδες, αλλά και κάποια πράγματα που επιθυμείς διακαώς, και που για κάποιο λόγο έχουν παραβλεφθεί.

Παρθένος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση, τις συμφωνίες και τη λογική σκέψη. Και μπορεί να υπήρχε ένα θέμα που σε απασχολούσε και την απάντηση του οποίου έψαχνες με τη λογική σκέψη, όμως τελικά ίσως δεν βρίσκεται τόσο στη σκέψη όσο σε αυτό που αισθάνεσαι όταν το μυαλό σου βρίσκεται για παράδειγμα μπροστά από δύο επιλογές.

Ίσως κάποια πληροφορία αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης και Δία να σε προβληματίσει, σαν η άλλη πλευρά να είναι λίγο “αντιδραστική” ή να θέλει να περάσει το δικό της (τώρα ποιος ή τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά είναι ανάλογο με την περίπτωση).

Επίσης, προετοιμάζεσαι για μια έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στο τέλος του μήνα και είναι πολύ σημαντική και θετική και μπορεί μετά από αυτήν να προχωρήσει ένα επαγγελματικό θέμα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και αυτό λειτουργεί πολύ βοηθητικά για τα οικονομικά σου ή, αν δεν έχει λειτουργήσει ακόμη, φαίνεται ότι θα δεις εξελίξεις σύντομα.

Η αντίθεσή της με τον Ουρανό αυτή τη βδομάδα μπορεί να είναι λίγο έντονη και να αφορά μια οικονομική συμφωνία ή χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους, γενικά, ή ειδικά με τον ερωτικό σύντροφο.

Αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, αντί να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα είναι καλύτερο να περιμένεις λίγο μετά την έκλειψη στο τέλος του μήνα, για να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι.

Παρεμπιπτόντως, η έκλειψη στους Διδύμους είναι πολύ θετική και αφορά έναν στόχο ή γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Αλλάζει δηλαδή ο τρόπος που σκέφτεσαι και που ίσως βιώνεις κάποια θέματα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου και αυτό είναι θετικό για όλους τους τομείς, ιδιαίτερα για τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σου. Η αντίθεσή της όμως με τον Ουρανό αυτήν τη βδομάδα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες δυσκολίες σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Οι διαφωνίες όμως, μπορούν να είναι εποικοδομητικές, αν δεν μαθαίνει ο άλλος από αυτές, τουλάχιστον εσύ κάτι μαθαίνεις για τον εαυτό σου και για το πώς να διαχειρίζεσαι παρόμοιες καταστάσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Παρεμπιπτόντως, έρχεται μια θετική έκλειψη Σελήνης στο τέλος του μήνα που μπορεί να οδηγήσει σε μια καλή οικονομική εξέλιξη ή σε μια ερωτική απόφαση ή μια ερωτική σχέση. Το πάθος αυτές τις μέρες μπορεί να είναι έντονο.

Τοξότης

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και η θετικότητά της αργά ή γρήγορα θα φανεί. Παρ’ όλα αυτά η αντίθεσή της με τον Ουρανό αυτή τη βδομάδα μπορεί να φέρνει μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου, ίσως αρκετή δουλειά ξαφνικά ή μια αίσθηση ψυχολογικού βάρους ή αδιεξόδου.

Είναι και το κλίμα λίγο περίεργο λόγω της επερχόμενης έκλειψης στο τέλος του μήνα. Μπορεί όμως η ατμόσφαιρα να είναι βαριά, αλλά τελικά η έκλειψη είναι θετική και αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ένα νέο ξεκίνημα σε αυτές. Ή μια αίσθηση πληρότητας και ολοκλήρωσης σε κάποια σχέση σου.

Η αίσθηση αυτή μπορεί να αφορά και γενικότερα τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις και ίσως είναι η στιγμή που αποφασίζεις να εμπλακείς σε μια σχέση.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και αυτό, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό για την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις φιλικές σχέσεις και τις γνωριμίες.

Η αντίθεσή της με τον Ουρανό αυτή τη βδομάδα όμως μπορεί να έχει μια δυσκολία, ίσως μια συναισθηματική υπόθεση να περιπλέκεται στο μυαλό σου ή και στην πράξη και δεν είναι ακριβώς η ώρα να βρεθεί μια απάντηση.

Ο Ουρανός μπορεί να δείχνει το επαναστατικό και αντιδραστικό του πρόσωπο και, ίσως μιλάμε για σένα, που αντιδράς πιο εύκολα από ό, τι συνήθως, ίσως για το άλλο μέλος της σχέσης.

Ταυτόχρονα όμως προετοιμάζεσαι για μια εκπληκτική έκλειψη στο τέλος του μήνα που βάζει σε μια σειρά την καθημερινότητά σου, φέρνει μια εξέλιξη στην εργασία και σε ανανεώνει εσωτερικά και εξωτερικά.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και προωθεί τα επαγγελματικά σου θέματα, τις επιθυμίες σου που αφορούν αυτόν τον τομέα και φέρνει κάποιες ευκαιρίες που δεν είναι αναμενόμενες. Παρ’ όλα αυτά, η αντίθεσή της με τον κυβερνήτη σου αυτή τη βδομάδα μπορεί να δείχνει μια δυσκολία σε σχέση με το σπίτι ή και την οικογένεια.

Ίσως οι ανάγκες και των δύο τομέων να είναι πολλές και να έρχονται σε σύγκρουση, ίσως η δουλειά από το σπίτι να θέλει περισσότερη οργάνωση και να σε δυσκολεύει, ίσως, απλώς, θέλεις να απελευθερωθείς από όλους και όλα για να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου.

Όμως, παρ’ όλα αυτά, προετοιμάζεσαι για μια σημαντική και θετική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα και μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα ή μια ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και ότι μπορείς να εξελιχθείς μέσα από αυτήν και κυρίως από τον τρόπο που την αντιλαμβάνεσαι.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την αλλαγή κάποιων αντιλήψεών σου, το άνοιγμα της σκέψης σου και τις νέες εμπειρίες που μπορούν να σε διαμορφώσουν.

Ίσως μια νέα γνωριμία ή ήδη υπάρχουσα σχέση να συμβάλλουν στο να αλλάζεις και να γίνεσαι αυτός που θέλεις να είσαι. Βέβαια η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό αυτήν τη βδομάδα μπορεί να σχετίζεται με μια δυσκολία στην επικοινωνία ή με μια είδηση που σε προβληματίζει.

Είναι και περίοδος εκλείψεων και ίσως η ατμόσφαιρα είναι κάπως τεταμένη. Όμως η έκλειψη στο τέλος του μήνα είναι πολύ σημαντική και θετική και αφορά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, το οποίο λύνεται.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις