Σοκ στη Βίρτους Μπολόνια: Ο Πολονάρα διαγνώστηκε με λευχαιμία - Το μήνυμα των ομάδων της EuroLeague
Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε πως ο Ακίλε Πολονάρα διαγνώστηκε με λευχαιμία, αναφέροντας πως ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει θεραπίες.

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (16/6) πως ο Ακίλε Πολονάρα διαγνώστηκε με λευχαιμία. Ο 34χρονος Ιταλός φόργουορντ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπου έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες για την αντιμετώπιση της ασθένειας.
Ο Πολονάρα είχε δώσει και κερδίσει μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο των όρχεων τον Οκτώβριο του 2023, επιστρέφοντας δυναμικά στη δράση. Τώρα καλείται να δώσει έναν νέο, ακόμη πιο απαιτητικό αγώνα.
Η Βίρτους, σε μήνυμά της, εξέφρασε τη στήριξή της και ευχήθηκε στον αθλητή της να επιστρέψει και πάλι πιο δυνατός, όπως έκανε στο παρελθόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βίρτους
«Η Βίρτους Μπολόνια ανακοινώνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις, μετά τις οποίες τέθηκε η διάγνωση μυελογενούς λευχαιμίας.
Ο Πολονάρα νοσηλεύεται τώρα στο Νοσοκομείο Sant’Orsola Malpighi στην Μπολόνια, όπου έχει ήδη ξεκινήσει συγκεκριμένες θεραπείες.
Όλη η οικογένεια της Βίρτους Μπολόνια είναι κοντά στον Ακίλε και τους αγαπημένους του και εύχεται στο ταχεία ανάρρωση.
Έλα Άκι, είμαστε όλοι μαζί σου, σε περιμένουμε»!
H ανάρτηση της EuroLeague
Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Πολονάρα
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έστειλε το δίκο του μήνυμα συμπαράστασης στον Πολονάρα, απαντώντας στη δημοσίευση του ιταλικού συλλόγου πως «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου. Μείνε δυνατός Ακίλε!».
Το όμορφο μήνυμα του Ολυμπιακού
«Πολονάρα, έχεις παλέψει ξανά με αυτό σαν πραγματικός πρωταθλητής, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και καλή ανάρρωση».