Σοβαρό τροχαίο στην Κατεχάκη - ΙΧ «καρφώθηκε» στο φανάρι
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και «καρφώθηκε» στο φανάρι και στη συνέχεια πετάχτηκε πάνω σε κράσπεδο. Στο νοσοκομείο ο οδηγός.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των λεωφόρων Κατεχάκη και Κοκκινοπούλου, με ΙΧ αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να «καρφώνεται» σε φανάρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν επί της λεωφόρου Κατεχάκη και από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Αυτό αρχικά «καρφώθηκε» στο φανάρι και στη συνέχεια πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, πάνω σε κράσπεδο. Το ΙΧ αυτοκίνητο έχει σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι για κάποια μέτρα είναι κλειστή η λεωφόρος Κατεχάκη από την Τροχαία, καθώς στο οδόστρωμα έχουν χυθεί λάδια και έχουν πεταχτεί κομμάτια από το ΙΧ αυτοκίνητο.

