Παραλίγο τραγωδία για έναν αθλητή καταδύσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στο Βερολίνο τον Αύγουστο, όταν ενας από τους βατήρες στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά κόπηκε στα δύο και ενώ ο Μιχάλης Φαφαλής θα εκτελούσε μια άσκηση.

Ευτυχώς, ο αθλητής διαγνώστηκε με θλάση στη μέση και όχι με κάτι χειρότερο.

Ό ομοσπονδιακός τεχνικός στο άθλημα Πέτρος Φυρίγος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, σημείωσε: “Ντρέπομαι ειλικρινά για την αδιαφορία και την αμέλεια από την πλευρά της πολιτείας. Προετοιμαζόμαστε με ένα σανίδι στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά, το δεύτερο που είχε απομείνει έσπασε πριν από λίγο και η κατάσταση είναι τραγική. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι παιχνίδι. Κινδυνεύει η ζωή των αθλητών.

Οι συναντήσεις μου με τον Υπουργό, κ. Ανδριανό, φάνηκε ότι του ήταν αδιάφορες και ενώ έδωσε υποσχέσεις ότι θα μπορέσουμε να προπονούμαστε σε έστω τις στοιχειώδεις συνθήκες που θα μας διασφαλίζουν τη διαβίωση μας. Τέσσερις αθλητές μου προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, μιας και οι υπόλοιπες διοργανώσεις ματαιώθηκαν και έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά που μας κόβουν ακόμη περισσότερο τα φτερά και μας κάνουν να φοβόμαστε για την ίδια μας τη ζωή. Προκαλώ τους ανθρώπους του κ.Ανδριανού, οποιαδήποτε τεχνική επιτροπή να έρθουν στον Αγ. Κοσμά να δουν κάτω υπο ποιες τραγικές συνθήκες κάνουμε την προετοιμασία μας”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις