Για το παιχνίδι με αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού, αλλά και τα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα ακριβά, μίλησε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, αποφεύγοντας να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα με τη Μάλμε (ήττα 2-0).

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίτσελ είπε:

"Η ομάδα έπαιξε με χαρακτήρα και με αποφασιστικότητα, αλλά κάναμε λάθη στην άμυνα, λάθη που πληρώνονται ακριβά. Από το σημείο που βρισκόμουν δεν έβλεπα καλά. Είδα όμως διάφορες αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές απ' όσα μου είπαν, υπήρξαν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις. Δεν θα μιλήσω πάντως για τη διαιτησία, δεν το κάνω ποτέ, εγώ ασχολούμαι με την ομάδα μου".

"Είχαμε την κατοχή και κατεβαίναμε καλά, αλλά δεν είχαμε επιτυχία στις τελικές. Πλέον χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε όπως με τη Μάλμε. Μέχρι το τέλος".

Ρομπέρτο: "Χάσαμε από μία ομάδα που δεν είναι καλύτερή μας"

Από τη μεριά του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε για τον αγώνα:

"Χάσαμε από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερή μας. Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα. Υπάρχουν δύο φάσεις, το γκολ του Μήτρογλου που θεωρούμε ότι είναι κανονικό και το ξεκάθαρο πέναλτι στον Μανιάτη.

Δεν ψάχνουμε πάντως για δικαιολογίες. Αν διορθώσουμε εμείς τα λάθη μας, κερδίζουμε κι ένα λάθος του διαιτητή. Ήταν ένα κακό γκολ το πρώτο, μια ασυνεννοησία από μέρους μας. Δεν θα σταθούμε όμως εκεί. Ήταν απλώς μια κακή στιγμή. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε. Συγγνώμη που δεν τους ικανοποιήσουμε. Χρειάζεται πάντως όλοι να μείνουμε ενωμένοι".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις