Η παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού και OTE TV, από όπου θα μεταδίδονται πλέον τα παιχνίδια του συλλόγου στη Basket League, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του OTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Εμπορικός Διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Χρήστος Μπαφές και ο Κώστας Σλούκας. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την μεγάλη χαρά τους για την έναρξη της συνεργασίας τους και εξέφρασαν την διάθεση να πορευτούν μαζί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Μιχαλάκης: “Ο Ολυμπιακός ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ μας”

Ο Γενικός Διευθυντής του OTE TV, Δημήτης Μιχελάκης, σχολίασε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η προβολή αθλητικών συλλόγων που γράφουν ιστορία είναι στη κορυφή της ατζέντας μας. Ο Ολυμπιακός ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ μας. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα μεταδίδονται από τον ΟΤΕ. Εγκαινιάζει την δραστηριότητα μας στην Α1 και διευρύνει τις παροχές που δίνουμε στους συνδρομητές μας”.

“Έρχεται να προστεθεί στο ΝΒΑ, στο ισπανικό, στο ιταλικό πρωτάθλημα και στους αγώνες της Εθνικής. Ευχαριστώ τον κ. Σταυρόπουλο και τον κ. Λεπενιώτη για την ήδη άριστη συνεργασία που έχουμε. Εύχομαι η αθλητική σεζόν που ξεκινάει να είναι συναρπαστική και να ανταμείψει τους φιλάθλους”.

Σταυρόπουλος: “O Oλυμπιακός είναι ομάδα που πρωτοπορεί”

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε: “Ο Ολυμπιακός είμαι μία ομάδα που πρωτοπορεί. Ψάχνει καλύτερες συνεργασίες για να βελτιώνει την εικόνα του. Η συνεργασία πιστεύουμε πως θα έχει εξέλιξη θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Στόχος δεν ήταν απλά να βρούμε ένα κανάλι που θα δείχνει τους αγώνες, αλλά να βελτιωθεί το προϊόν και η μετάδοση. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχημένη η συνεργασία”.

Λεπενιώτης: “Στον OTE TV έχουν όραμα”

O Εμπορικός Διευθυντής Νίκος Λεπενιώτης επεσήμανε: “Καλωσορίζω τον ΟΤΕ στο γήπεδό μας και την οικογένεια του Ολυμπιακό. Μετά από μία τριετία που ήμασταν συνεργάτες σε χορηγικό επίπεδο περνάμε και στο τηλεοπτικό. Είμαστε χαρούμενοι που μπαίνουμε σε ένα κανάλι που μεταδίδει τα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ στην Ελλάδα. Είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που συνεργάζεται απευθείας με τον ΟΤΕ”.

“Το όραμα που έδειξαν ότι έχουν για τον ελληνικό αθλητισμό είναι μεγάλο. Ετοιμάζουμε ήδη κάποιες πολύ ωραίες ιδέες για τους φιλάθλους μας, ώστε να γίνουν συνδρομητές με φθηνότερη τιμή. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δημοσιογραφική ομάδα και τις τεχνικές δυνατότητες”.

Σλούκας: “O OTE TV έχει δείξει πως διαθέτει την τεχνογνωσία”

Ο 24χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, είπε: “Το μπάσκετ εκτός από παιχνίδι είναι και ένα προϊόν που πρέπει να έχει τη καλύτερη δυνατή προβολή. Ο ΟΤΕ έχει δείξει πως έχει τη τεχνογνωσία, δείχνει ότι μπαίνει σε πολλά σπίτια”.

“Θα προσπαθήσουμε από τη μεριά μας να βοηθήσουμε την τηλεθέαση, ενώ ο Ολυμπιακός θα προβάλλεται και από τις καθημερινές εκπομπές. Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων, αλλά φέτος ελπίζω πως θα αλλάξει κάπως αυτό με τις δυνατές ομάδες που υπάρχουν. Για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη προβολή του μπάσκετ και μέσω του OTE πιστεύω πως αυτό θα γίνει”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις