Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε σε ελβετική ιστοσελίδα για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό, για τις ευθύνες που έχει, αλλά και για την ελευθερία που του προσφέρει ο Μίτσελ.

Οι δηλώσεις Κασάμι στο “20min.ch”

Από που πηγάζει η αυτοπεποίθησή σου;
“Σέβομαι τις ικανότητές μου, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Ο ρόλος μου στην ομάδα και η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω μεγάλη ευθύνη στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να την έχω στην Εθνική ομάδα, παρόλο που είναι νεαρός”.

Πώς εκφράζεται αυτή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου στον Ολυμπιακό από τον Μίτσελ;
“Με υποστήριξε. Με κάνει να έχω την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. Μου προσφέρει πολλή ελευθερία στον χώρο του κέντρου, άρα το παιχνίδι μου είναι καλύτερο, όπως και οι ασίστ μου”.

Έχεις πάει στο εξωτερικό και νωρίς, μάλιστα. Παρόλο που είσαι 22 ετών, έχεις παίξει σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ τώρα είσαι στην Ελλάδα με συμβόλαιο. Αυτό σε έχει κάνει δυνατό;
“Αυτό είναι αλήθεια. Έχω συναντήσει μερικές μεγάλες ποδοσφαιρικές κουλτούρες και έμαθα πολλά αυτή την περίοδο. Αποκόμισα εμπειρίες, πήρα πληροφορίες, όσο το δυνατόν περισσότερες, που με έκαναν δυνατότερο ως χαρακτήρα. Η λέξη παραίτηση δεν είναι γνωστή σε εμένα”.

Αναβλήθηκε το φιλικό με Λεβαδειακό

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που είχε προγραμματιστεί γαι την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιεί ότι το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (9/10) και ώρα 18:00 φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Ρέντη, δεν θα διεξαχθεί. Αντί αυτού, οι ‘ερυθρόλευκοι’ θα προπονηθούν, την ίδια ώρα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις